Цени

Изключително трудно е да дадем конкретни цена преди да се запознаем лично с Вас, Вашето състояние и Вашите желания, защото според тях, продължителността и вида на необходимите процедури, цената може да варира.

Ето защо препоръчваме да се свържете с Нас и след първото посещение, когато ще сме запознати с Вашето състояние, заедно ще определим от какво се нуждаете и колко ще струва.

По-долу можете да намерите единичните цени на услугите, които предлагаме:

- Първоначална консултация (преглед)* – 30лв.

- Индивидуално занимание** – 30лв./ 1 час

- Класически лечебен масаж на цяло тяло (1 час) - 60лв.

- Класически лечебен масаж на зона (20-30мин.) – 25лв.

* Първоначалната консултация включва: Продължителен разговор по отношение на вашите проблеми и желания (анамнеза), преглед на налична документация с образна диагностика по случая (рентгенови снимки, ЯМР и т.н.), тестуване за функционална оценка и налични функционални проблеми и дефицити, определяне на проблема и изготвяне на план за преодоляването му. В края на консултацията ще получите и ценни съвети за нещата, които можете да направите за да подпомогнете процеса на оздравяване или дори да постигнет всичко сами!

** Индивидуалното занимание включва всички компоненти необходими за Вас при вашия здравословен проблем и/или всички определени за необходими при първоначалния преглед процедури (поставяне на кинезиотейп, мануална терапия, кинезитерапия, физиотерапия, функционална тренировка и т.н.).